ALUMINIUM

ALUMINIUM SCHUIFRAMEN

Hou je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. Hiermee haal je letterlijk je tuin naar binnen. Dat is puur genieten. De schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht. Je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

Laat je inspireren voor jouw aluminium schuifraam

Voor jouw aluminium deur is vrijwel alles mogelijk: Klassiek, landelijk of modern. We helpen je graag op weg,…

Monorail

Monorail

aluminium schuifraam

1 vaste en 1 schuivende vleugel op 1 rail. Het glasoppervlak van de vaste vleugel ligt hoger dan bij de schuivende vleugel. De schuivende vleugel bevindt zich aan de buitenzijde. Het glas van de vaste vleugel wordt rechtstreeks in het kader geplaatst.

Duorail

Duorail

aluminium schuifraam

Twee vleugels op twee rails. Deze schuifpui wordt het meest gekozen met enkel een schuivende binnenvleugel. De vleugels worden op precies dezelfde hoogte gemonteerd, waardoor beide kunnen schuiven (behalve bij hout). Een hoekopening is mogelijk. Bij een dubbele Duorail schuifpui heb je 4 vleugels op 2 rails: de 2 binnenste vleugels schuiven naar buiten open, waardoor je een dubbelgrote opening in het midden krijgt.

Trirail

Trirail

aluminium schuifraam

3 vleugels op 3 rails, waarvan de 2 bewegende vleugels verschuifbaar zijn tot op het niveau van de 3de vaste vleugel. Zo ontstaat een maximale opening van tweederde of ruim 66% van het totaaloppervlak van je schuifraam.

+ ALUMINIUM SCHUIFRAMEN

Isolatie

Hoge isolatiewaarde en sterk geluidswerend

 

Door de voorziene thermische onderbreking en kamers zijn onze aluminium deuren uitstekend thermisch isolerend en geluidsisolerend. Via onze technische hoogstandjes is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. Koude, geluid en wind blijven buiten!

Je deuren stralen schoonheid en robuustheid uit, gecombineerd met een hoge isolatiewaarde!

Verkies je een deur met glas(vlakken)? Standaard voorzien we deze met isolerend glas. Een doordachte constructie met aluminiumplaten van minimaal 2 mm dik en een isolatiekern uit PU-schuim garandeert uitstekende isolatiewaarden.

De buitendichting houdt overtollig water buiten.

De middendichting draagt bij aan de geluidswerendheid en beschermt het beslag tegen vocht.

De binnendichting heeft geluidswering als belangrijkste functie.

Bespaar in een warme, gezellige, rustige, mooie thuis. Een lagere energiefactuur op het einde van de maand, vooral in de winter!

Profel biedt een enorme waaier van moderne en klassieke deuren met rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, siergrepen en deurbeslag waarmee u de deur volledig op uw smaak afstemt, waarbij de technische kwaliteiten van de deur behouden blijven.

Inbraakwerend beslag

Inbraakwerend beslag beschermt wat je lief is

Het beslag voor je aluminium deur is van hoge inbraakwerende kwaliteit en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen: RVS-sluitplaten met een 3-puntssluiting volgens het pen-haakprincipe en een veiligheidscilinder (optioneel met WK2-certificaat). Deurkrukken, grepen, duwers, brievenbuskleppen, … het aanbod grepen en accessoires voor je aluminium deur is zo uitgebreid en gevarieerd dat we je hier niet alles kunnen laten zien. Bij een Profel expert bij je in de buurt kun je het met eigen ogen zien en voelen.

Onderhoud en levensduur

Duurzaamheid staat voorop

Je aluminium deuren zijn niet elektrostatisch en trekken daarom geen vuil of stof aan. Elk kwartaal eens met lauw water afwassen, is genoeg om je aluminium ramen schoon te houden.

Profel hecht zeer veel belang aan de kwaliteit, duurzaamheid en afwerking van de aluminium ramen en deuren. Aangezien het ganse productieproces in eigen beheer is, kan Profel deze kwaliteit ook garanderen.

De aluminium ramen en deuren bij Profel hebben een zogenaamde “triple P” bescherming:

Primair basismetaal: Dit is zuivere aluminium dat geen spoorelementen van recyclage bevat waardoor de kans op roestvorming wordt geminimaliseerd.

Pré-anodisatie (OX): Extra beschermlaag – Deze voorbehandeling wordt aangeraden indien het buitenschrijnwerk wordt blootgesteld aan een zeer agressief buitenklimaat, zoals industriële en/of kustgebieden. Profel past dit procedé standaard toe voor alle alu ramen en deuren en haalt hiermee de hoogste graad van bescherming tegen roestvorming en beschikt het over het Seaside Qualicoat label type OX. Bovendien zorgt de behandeling, die de aluminium profielen ondergaan voor het pre-anodisatieproces, voor een zeer effen metaaloppervlak. Wat dan weer resulteert in een egalere laklaag.

Poederlak klasse 2: Bij dit procedé worden de aluminium profielen onder stroom gezet waardoor het lakpoeder zich gaat hechten op het profiel. Vervolgens wordt de poederlaag gebakken in een moffeloven. Door dit proces ontstaat een uiterst sterke en duurzame laklaag

Kleur

Kleurenwaaier voor aluminium deuren

Alle kleurpoeders voor je aluminium deur maken we zelf. De coatings hebben een zeer hoge weerstand waardoor ze gegarandeerd nooit barsten. Coatings met ruwe structuur zijn krasvaster.

Glas en deurgrillen

Glas

Kies uit isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd glas/veiligheidsglas, geluidswerend glas en/of decoratieglas (figuurglas en gezandstraald glas).

Deurgrillen (voor een extra decoratieve uitstraling)

Ons aanbod bevat siergrillen en designroosters.

Technische hoogstandjes

Ontdek onze hoogstandjes, gaande van lashoekverbindingen tot antitochtborstels.

Zonder zorgen

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Omdat we voortdurend innoveren en vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort je aluminium deur tot de besten die je vandaag op de markt kan vinden. Je kunt op ASW rekenen voor een perfecte montage, afwerking en service. Je krijgt ook 10 jaar fabrieksgarantie.

Prijzen

Aluminium ramen op maat, prijs op maat

Jouw aluminium deur wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het type profiel, kleur, vorm … Het bepaalt allemaal mee wat de uiteindelijke prijs voor jouw aluminium deur is.