HOUT PRODUCTEN

HOUT PRODUCTEN

Bij ASW zorgen wij voor perfect maatwerk in ramen, deuren en poorten. Zowel voor modern, strak maar zeker in de landelijke stijl.

RAMEN

sierneuzen

siermakelaars

siervoetjes

sierkruishouten

enz…

DEUREN

sierplinten

siermakelaars

type infrazen

type en soort bossing paneel

enz..

SCHUIFDEUREN

hefschuifsysteem

schuifsysteem

dorpelloos

superisolerend

extra groot

PRODUCTIE

Bij ASW produceren we hoogwaardige houten ramen en deuren op maat voor de veeleisende raamspecialist. Vertrouw op ASW ramen en deuren voor ongeëvenaard vakmanschap in houten raamproductie, dit zowel voor klassiek/landelijke stijlen met afgeronde en zachte lijnen, maar ook voor moderne stijlen die gekenmerkt worden door strakke rechte en afgeschuinde vormen.

KWALITEIT

Bij ASW streven we naar perfectie in elk detail van onze houten ramen en deuren. ASW heeft zeer veel aandacht voor glad schuur- en hoogwaardig lakwerk en garandeert een onberispelijke afwerking die de tand des tijds doorstaat. Ervaar de verfijning en duurzaamheid van onze ambachtelijke producten, waar kwaliteit de standaard is.

HOUT: ISOLATIE

Ervaar het ultieme comfort en de hoge isolatiewaarde van houten ramen van ASW. Naast een tijdloze uitstraling bieden onze ramen een uitstekende isolatie, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. Geniet van de energie-efficiëntie die hout als natuurlijke isolator kan bieden, bovendien voelen houten ramen niet koud aan in de winter, maar blijven behaaglijk warm aanvoelen, zelfs wanneer het buiten koud is.

MAATWERK

ASW houten ramen en deuren begrijpt we dat uw woning uniek is. Daarom bieden we maatwerk houten ramen en deuren aan die perfect passen bij elke bouwstijl. Van klassiek tot modern, onze oplossingen worden op maat gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Ontdek ons vakmanschap en laat uw huis stralen.

Vraag hier gratis een offerte aan!

VOORDELEN VAN HOUT

Houten ramen en deuren bieden verschillende voordelen:

  • Natuurlijke uitstraling: Hout heeft een warme en authentieke uitstraling die past bij diverse bouwstijlen, van klassiek tot modern.
  • Isolatie: Hout heeft van nature uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het bijdraagt aan energiebesparing en comfort in huis.
  • Duurzaamheid: Met het juiste onderhoud kunnen houten ramen en deuren lang meegaan. Hout is een hernieuwbare bron en kan gerecycled worden.
  • Veelzijdigheid: Hout kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende vormen, ontwerpen en afmetingen, waardoor maatwerk steeds mogelijk is.
  • Geluidsdemping: Hout heeft van nature goede geluidsisolerende eigenschappen, wat zorgt voor een rustige en comfortabele leefomgeving.
  • Milieuvriendelijk: Hout is een natuurlijk materiaal dat weinig impact heeft op het milieu bij productie en verwerking, vooral als het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.
  • Esthetische waarde: Houten ramen en deuren voegen karakter en charme toe aan een woning, en kunnen worden aangepast aan individuele smaak en voorkeuren.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Het onderhoud van houten ramen en deuren is relatief gemakkelijk, ze dienen onderworpen te worden aan een jaarlijkse inspectie na de winterperiode en bij preventief onderhoud wordt de levensduur wordt verlengd, veel langer dan ALU of PVC.
  • Gemakkelijk te repareren: Eventuele beschadigingen aan houten ramen en deuren kunnen vaak eenvoudig worden gerepareerd, waardoor de levensduur wordt verlengd.