HOUT PRODUCTEN

HOUT PRODUCTEN

Bij ASW zorgen wij voor perfect maatwerk in ramen, deuren en poorten. Zowel voor modern, strak en in de landelijke stijl.

PRODUCTIE

Bij ASW produceren we hoogwaardige houten ramen en deuren op maat voor de  raamspecialist. Vertrouw op ASW ramen en deuren voor ongeëvenaard vakmanschap in houten raamproductie. Dit zowel voor klassiek/landelijke stijlen met afgeronde en zachte lijnen, maar ook voor moderne stijlen die gekenmerkt worden door strakke  vormen.

KWALITEIT

Bij ASW streven we naar perfectie in elk detail van onze houten ramen en deuren. ASW heeft zeer veel aandacht voor een gladde afwerking en hoogwaardig lakwerk en garandeert een onberispelijke afwerking. Ervaar de verfijning en duurzaamheid van onze ambachtelijke producten, waar kwaliteit de standaard is.

ISOLATIE

Ervaar het ultieme comfort en de hoge isolatiewaarde van houten ramen van ASW. Naast een tijdloze uitstraling bieden onze ramen een uitstekende isolatie, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. Geniet van de energie-efficiëntie die hout als natuurlijke isolator kan bieden. Bovendien voelen houten ramen niet koud aan in de winter, maar blijven behaaglijk warm aanvoelen. 

MAATWERK

ASW  begrijpt dat uw woning uniek is. Daarom bieden we maatwerk houten ramen en deuren aan die perfect passen bij elke bouwstijl. Van klassiek tot modern, uw wens wordt op maat gemaakt. Ontdek ons vakmanschap en laat uw huis stralen.

Vraag hier gratis een offerte aan!

VOORDELEN VAN HOUT

Houten ramen en deuren bieden verschillende voordelen:

  • Natuurlijke uitstraling: Hout heeft een warme en authentieke uitstraling die past bij diverse bouwstijlen, van klassiek tot modern.
  • Isolatie: Hout heeft van nature uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het bijdraagt aan energiebesparing en comfort in huis.
  • Duurzaamheid: Met het juiste onderhoud kunnen houten ramen en deuren lang meegaan. Hout is een hernieuwbare grondstof en kan gerecycleerd worden.
  • Veelzijdigheid: Hout kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende vormen, ontwerpen en afmetingen, waardoor maatwerk steeds mogelijk is.
  • Geluidsdemping: Hout heeft van nature goede geluidsisolerende eigenschappen, wat zorgt voor een rustige en comfortabele leefomgeving.
  • Milieuvriendelijk: Hout is een natuurlijk materiaal dat weinig impact heeft op het milieu bij productie en verwerking, vooral als het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.
  • Esthetische waarde: Houten ramen en deuren voegen karakter en charme toe aan een woning, en kunnen worden aangepast aan individuele smaak en voorkeuren.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Het onderhoud van houten ramen en deuren is relatief gemakkelijk. Ze dienen onderworpen te worden aan een jaarlijkse inspectie na de winterperiode en bij preventief onderhoud wordt de levensduur verlengd, veel langer dan ALU of PVC.
  • Gemakkelijk te repareren: Eventuele beschadigingen aan houten ramen en deuren kunnen vaak eenvoudig worden gerepareerd, waardoor de levensduur wordt verlengd.