ALUMINIUM

ALUMINIUM DEUREN

Aluminium deur op maat in de stijl en vorm van jouw wensen

Voor jouw aluminium deur is vrijwel alles mogelijk: Klassiek, landelijk of modern. We helpen je graag op weg,…

Klassieke deur met facetpanelen ASW

Klassieke deur met facetpanelen

 Vakverdeling opgebouwd met lijsten geeft je aluminium deur de stijlvolle elegantie van klassieke houten deuren. Je kan zelf beslissen over de verdeling van de vakken

 Afgewerkt in gemoffeld of geanodiseerd aluminium.

Aankleding met glaspanelen en sierornamenten mogelijk.

Sandwichconstructie met PU-schuim, isolatiewaarde Up < 0,9 W/m2K.

Klassieke deur met getrapte panelen

Klassieke deur met getrapte panelen

• Getrapte panelen zijn voorzien van gefreesde subtiele rechte randen. Zorgen voor een klassiek, stijlvol en elegant uitzicht.

• 6mm massieve aluminiumplaat aan de buitenzijde.

• Afgewerkt in gemoffeld of geanodiseerd aluminium.

• Sandwichconstructie met PU-schuim, isolatiewaarde: Up < 0,94 W/m2K.

 

Moderne aluminium deur Q-line

 Moderne aluminium deur Q-line

• Voor aluminium deur met strakke vormgeving.

• Roestvrijstalen inlegvlakken aan de buitenkant.

• Afgewerkt in gemoffeld of geanodiseerd aluminium.

• Sandwichconstructie met PU-schuim, isolatiewaarde: Up < 0,94 W/m2K.

ASW: moderne deur rianeur

Moderne aluminium deur Rainure-stijl

• Gekozen figuur wordt met een groef of rainure in je aluminium deur gefreesd. Standaardgroef: 10 mm, 25 of 50 mm mogelijk.

• Afgewerkt in gemoffeld of geanodiseerd aluminium.

• Sandwichconstructie met PU-schuim, isolatiewaarde: Up < 0,9 W/m2K.

+ Aluminium deuren

Aluminium deuren

Een klassieke of een moderne aluminium deur? In elk geval een ijzersterke keuze!

Isolatie

Hoge isolatiewaarde en sterk geluidswerend

Door de voorziene thermische onderbreking en kamers zijn onze aluminium deuren uitstekend thermisch isolerend en geluidsisolerend. Via onze technische hoogstandjes is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. Koude, geluid en wind blijven buiten!

Je deuren stralen schoonheid en robuustheid uit, gecombineerd met een hoge isolatiewaarde!

Verkies je een deur met glas(vlakken)? Standaard voorzien we deze met isolerend glas. Een doordachte constructie met aluminiumplaten van minimaal 2 mm dik en een isolatiekern uit PU-schuim garandeert uitstekende isolatiewaarden.

Inbraakwerend beslag

Inbraakwerend beslag beschermt wat je lief is

Het beslag voor je aluminium deur is van hoge inbraakwerende kwaliteit en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen: RVS-sluitplaten met een 3-puntssluiting volgens het pen-haakprincipe en een veiligheidscilinder (optioneel met WK2-certificaat). Deurkrukken, grepen, duwers, brievenbuskleppen, … het aanbod grepen en accessoires voor je aluminium deur is zo uitgebreid en gevarieerd dat we je hier niet alles kunnen laten zien. Bij een Profel expert bij je in de buurt kun je het met eigen ogen zien en voelen.

Onderhoud en levensduur

Duurzaamheid staat voorop

Je aluminium deuren zijn niet elektrostatisch en trekken daarom geen vuil of stof aan. Elk kwartaal eens met lauw water afwassen, is genoeg om je aluminium ramen schoon te houden.

Profel hecht zeer veel belang aan de kwaliteit, duurzaamheid en afwerking van de aluminium ramen en deuren. Aangezien het ganse productieproces in eigen beheer is, kan Profel deze kwaliteit ook garanderen.

De aluminium ramen en deuren bij Profel hebben een zogenaamde “triple P” bescherming:

• Primair basismetaal: Dit is zuivere aluminium dat geen spoorelementen van recyclage bevat waardoor de kans op roestvorming wordt geminimaliseerd.

• Pré-anodisatie (OX): Extra beschermlaag – Deze voorbehandeling wordt aangeraden indien het buitenschrijnwerk wordt blootgesteld aan een zeer agressief buitenklimaat, zoals industriële en/of kustgebieden. Profel past dit procedé standaard toe voor alle alu ramen en deuren en haalt hiermee de hoogste graad van bescherming tegen roestvorming en beschikt het over het Seaside Qualicoat label type OX. Bovendien zorgt de behandeling, die de aluminium profielen ondergaan voor het pre-anodisatieproces, voor een zeer effen metaaloppervlak. Wat dan weer resulteert in een egalere laklaag.

• Poederlak klasse 2: Bij dit procedé worden de aluminium profielen onder stroom gezet waardoor het lakpoeder zich gaat hechten op het profiel. Vervolgens wordt de poederlaag gebakken in een moffeloven. Door dit proces ontstaat een uiterst sterke en duurzame laklaag

Kleur

Kleurenwaaier voor aluminium deuren

Alle kleurpoeders voor je aluminium deur maken we zelf. De coatings hebben een zeer hoge weerstand waardoor ze gegarandeerd nooit barsten. Coatings met ruwe structuur zijn krasvaster.

 

 

Glas en deurgrillen

Glas

Kies uit isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd glas/veiligheidsglas, geluidswerend glas en/of decoratieglas (figuurglas en gezandstraald glas).

Deurgrillen (voor een extra decoratieve uitstraling)

Ons aanbod bevat siergrillen en designroosters.

Technische hoogstandjes

Ontdek onze hoogstandjes, gaande van lashoekverbindingen tot antitochtborstels.

 

Aangenaam, zonder zorgen

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Omdat we voortdurend innoveren en vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort je aluminium deur tot de besten die je vandaag op de markt kan vinden. Je kunt op ASW rekenen voor een perfecte montage, afwerking en service. Je krijgt ook 10 jaar fabrieksgarantie.

Prijzen

Aluminium ramen op maat, prijs op maat

Jouw aluminium deur wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het type profiel, kleur, vorm … Het bepaalt allemaal mee wat de uiteindelijke prijs voor jouw aluminium deur is.