PRODUCTEN

PVC SCHUIFRAMEN

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een pvc schuifraam heeft een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties ( hout als aluminiumlook,, etc.) te bestellen. Bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsvrij tegelijk. De maximale opening is vier meter.

Openingsmogelijkheden van je pvc schuifraam

Gelagerde wielen zorgen ervoor dat je schuifraam moeiteloos en geruisloos open en dicht kunt schuiven.

Duorail-1.jpg

Duorail

De maximale opening van een pvc schuifraam is 4 meter. Hoe groot de openingsmogelijkheid van je pvc schuifraam ook is, de gelagerde wielen glijden geruisloos over de roestvrijstalen rail waardoor je je schuifpui met het grootste gemak open en dicht kunt schuiven.

Voor je pvc schuifraam maken we gebruik van het Duorail-systeem: twee schuivende delen op twee roestvrijstalen rails.

Meestal kiezen mensen daarbij voor een schuivende binnenvleugel.

Bij een dubbele Duorail pvc schuifraam heb je vier schuivende delen op twee roestvrijstalen rails: de twee binnenste vleugels schuiven opzij, waardoor je een dubbelgrote opening in het midden krijgt.

+ PVC SCHUIFRAMEN 

Maak van je woonkamer en tuin één grote leefomgeving

Je schuifraam voldoet aan de strengste normen voor inbraakveiligheid en isolatie. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Pvc schuiframen zijn in vele kleuren en  imitaties ( houtlook, aluminiumlook,, etc.) beschikbaar. Binnen en buiten in een andere kleur kan natuurlijk ook. De maximale opening is vier meter. Gelagerde wielen staan in voor het gemakkelijk openen en sluiten van je pvc schuifraam.

Isolatie

Isolatie van je pvc schuifraam

Dubbele borsteldichting:

De dubbele borsteldichting in de vleugels, uitgebreid met een vierdubbele dichting ter hoogte van de aanslagprofielen tussen beide vleugels, verzekeren een uitstekende winddichtheid en een prima geluidsisolatie.

Verluchting:

De glassponningen worden via de voorkamers verlucht. Er is een blinde afwatering, er worden dus geen afwateringskapjes voorzien.

(Inbraak)veiligheid

Het inbraakwerend beslag beschermt wat je lief is

Het beslag voor je pvc schuifraam voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De 4-punts/haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kader zorgt voor een sterke inbraakwerendheid. De vleugels zijn bovendien voorzien van anti-uithef aanslaglatten.

Een extra inbraakwerend pakket met WK2-certificaat is als optie verkrijgbaar.

 

Kleuren

Een waaier aan kleuren

15 hoogwaardige structuurfolies

Geef je schuiframen de kleur die jij wilt. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast. De folies zijn 100% kleurvast omdat we ze aan de binnen- en buitenzijde van je pvc schuifraam aanbrengen. Je krijgt 10 jaar garantie op kleurechtheid en de hechting van de folies.

Hé, dat lijkt wel hout ( nooit meer schuren, verven of vernissen … )

Profel biedt ook een uitgebreide keuze aan houtimitatiefolies aan: afrormosia, mahonie, lichte, donkere of gouden eik. Door rechte hoekverbindingen en een gedetailleerde nerfstructuur zijn onze pvc schuiframenniet van echt hout te onderscheiden.

Hé, dat lijkt wel een aluminium schuifraam?

Onze matte gekorrelde folie zorgt voor een strakke aluminiumlook. Verkrijgbaar in gekorrelde grijze aluminium tinten, zwart, wit of crème. pvc zijn nauwelijks van echt aluminium te onderscheiden.

Onderhoud

Zo eenvoudig in onderhoud

De structuurfolie aan de binnen- én buitenkant van je pvc schuifraam maakt ze antistatisch. Daardoor trekken ze nauwelijks vuil aan. Maak je pvc schuifraam schoon met een zeepsopje en een vochtige doek of zachte spons. Daarna goed naspoelen en drogen is alles wat je moet doen om het schoon te houden.

Afwerking & techniek

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Omdat we voortdurend innoveren en vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort je pvc schuifraam tot één van de besten op de markt.

 Je kunt op ASW rekenen voor een perfecte montage, afwerking en service. Je krijgt bovendien 10 jaar fabrieksgarantie.

Prijzen

Pvc schuifraam op maat, prijs op maat

Jouw pvc schuifraam wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven. Het gekozen profiel, de kleur, de vorm, de gewenste afmeting en de beglazing bepalen mee de prijs van jouw pvc schuifraam.