PVC DEUREN

Met hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke isolatiewaarden kunnen de pvc deuren van Profel zeer forse troeven op tafel gooien. Omdat we bij Profel vrijwel alles kunnen realiseren, kun je een unieke deur/voordeur ontwerpen.

Een pvc deur volledig naar jouw wens en op maat van jouw huis

Vrijwel alles is mogelijk: klassiek, landelijk of modern. We helpen je graag op weg …

DEUR MET FACETPANELEN

Deur met facetpanelen

Vakverdeling opgebouwd met profielen geeft je pvc deur de stijlvolle elegantie van klassieke houten deuren. Je beslist zelf over de verdeling van de vakken en vult die in met facetpanelen eventueel in combinatie met glaspanelen en sierornamenten.

Deuren met glasinzet

Deuren met glasinzet

Deuren met glas in lood:

Perfect voor een interieur in klassieke stijl,  maar combineert ook mooi met modern meubilair.

Raamverdelingen in deuren:

De raamverdelingen zijn vervaardigd in gemoffeld aluminium ofwel bekleed met structuurfolie.

Gezandstraald glas:

Maak uw keuze  uit  meer dan 100 standaard afbeeldigen

Figuurglas:

Zeer uitgebreid assortiment figuurbeglazing.

Moderne deuren Q-line

Moderne deuren: Q-line

Kunststof Q-line deuren herkent u aan hun strakke vormgeving met roestvrijstalen inlegvlakken aan de buitenzijde, indien gewenst gecombineerd met glasvlakken.

De deuren uit de modern-reeks zijn verkrijgbaar in glasinzet naar keuze.

Je buitendeur bestaat uit een sandwichconstructie met PU-schuim, met een isolatiewaarde van 0.75 W/m²K.

Moderne deuren: rainure-stijl Voor een pvc deur die past bij elke bouwstijl. Je pvc deur wordt gevuld met PU-schuim. Dat geeft je deur een isolatiewaarde: Up < 1,04 W/m2K. Door jou gekozen figuren worden met een groef of rainure in je pvc deur gefreesd. Standaardgroef: 10 mm. 3 mm mogelijk.. Sandwichconstructie met PU-schuim

Moderne deuren: rainure-stijl

Voor een pvc deur die past bij elke bouwstijl. Je pvc deur wordt gevuld met PU-schuim. Dat geeft je deur een isolatiewaarde: Up < 1,04 W/m2K.

Door jou gekozen figuren worden met een groef of rainure in je pvc deur gefreesd. Standaardgroef: 10 mm. 3 mm mogelijk..

Sandwichconstructie met PU-schuim

+ PVC deuren 

Wit, houtimitatie of een mooi kleurtje

Alle vrijheid in vorm en stijl! Van klassiek tot modern.

Budgetvriendelijk.

Hoog inbraakwerend: driepuntssluiting, veiligheidscilinder, extra verstevigen zorgen voor je veilige deur!

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voortreffelijke isolatiewaarden.

Isolatie

Het grote voordeel van kunststof buitendeuren is de uitstekende isolatiewaarde. Hiervoor zorgen de dichtingen en de meerdere kamers in de profielen. Dankzij deze technische hoogstandjes heb je geen last van kou, tocht en geluidshinder.

De buitendichting houdt overtollig water buiten.

De middendichting draagt bij aan de geluidswerendheid en beschermt het beslag tegen vocht.

De binnendichting heeft geluidswering als belangrijkste functie.

Bespaar in een warme, gezellige, rustige, mooie thuis. Een lagere energiefactuur op het einde van de maand, vooral in de winter!

Profel biedt een enorme waaier van moderne en klassieke deuren met rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, siergrepen en deurbeslag waarmee u de deur volledig op uw smaak afstemt, waarbij de technische kwaliteiten van de deur behouden blijven.

Inbraakwerend beslag

Veiligheid voorop!  Hou inbrekers buiten! Het beslag voor je pvc deur is van hoog inbraakwerend niveau en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. RVS sluitplaten met een 3-puntsluiting volgens het pen-haakprincipe en een veiligheidscilinder (optioneel met WK2-certificaat) zorgen ervoor dat je deur niet zomaar geforceerd of uit de scharnieren kan getild worden. Daarenboven zijn ze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. 

Verder zijn extra inbraakwerende pakketten en toebehoren – zoals afsluitbare raamkrukken, alarmcontacten en massieve deurschilden mogelijk. 

Deurkrukken, grepen, deurbellen, brievenbuskleppen: het aanbod accessoires voor je pvc deur is zo uitgebreid. Bij ASW kun je het met eigen ogen beoordelen.

Onderhoud en levensduur

Niets is zo eenvoudig in onderhoud als pvc ramen en deuren

De structuurfolie aan de binnen- én buitenkant van je pvc ramen of pvc deur maakt ze niet-statisch. Daardoor trekken ze nauwelijks vuil aan. Maak je pvc ramen en deuren schoon met een zeepsopje en een vochtige doek of zachte spons. Daarna goed naspoelen en drogen is alles wat je moet doen om ze schoon te houden.

 

Kleur

Geef je pvc deuren een kleurtje 15 hoogwaardige structuurfolies.

Geef je deuren de kleur die jij wilt. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast.

Hé, dat lijkt wel hout ( nooit meer schuren, verven of vernissen … )

Profel biedt ook een uitgebreide keuze aan houtimitatiefolies aan: afrormosia, mahonie, lichte, donkere of gouden eik. Door rechte hoekverbindingen (hvp-verbinding) en een gedetailleerde nerfstructuur zijn onze pvc deuren niet van echt hout te onderscheiden.

Hé, dat lijkt wel een aluminium deur?

Onze matte gekorrelde folie zorgt voor een strakke aluminiumlook. Verkrijgbaar in gekorrelde grijze aluminium tinten, zwart, wit of crème. pvc deuren zij nauwelijks van echt aluminium te onderscheiden.

 

Glas en deurgrillen

Glas: Kies uit isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd glas/veiligheidsglas, geluidswerend glas en/of decoratieglas (figuurglas en gezandstraald glas).

Deurgrillen (voor een decoratieve uitstraling)

Onze siergrillen en designroosters zijn beschikbaar in 5 modellen en worden altijd in het zwart uitgevoerd.

Technische hoogstandjes

Van lashoekverbindingen tot anti-tochtborstels!

Aangenaam, zonder zorgen

Een verzorgde en perfect afgewerkte pvc deur

Omdat we voortdurend vooruitstrevende oplossingen zoeken, behoort je pvc deur tot de besten op de markt. Je kunt op ASW rekenen voor een perfecte montage, afwerking en service.

Je krijgt ook 10 jaar fabrieksgarantie. Dat is 10 jaar garantie op water­- en winddichtheid, kleurechtheid en -hechting van je deuren. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op het beslag en de mechanische onderdelen zoals scharnieren, sloten en cilinders en verluchtingsroosters.

Prijzen

Pvc deur op maat, prijs op maat

Jouw pvc deur wordt op maat gemaakt en daarom is het onmogelijk je nu al een exacte prijs te geven. Het type profiel, de kleur, de vorm, de onderdorpel … Het bepaalt allemaal de uiteindelijke prijs van jouw pvc deur.

Glas naar keuze

Glashelder

Je pvc ramen worden standaard voorzien van glas met twee of drie glaslagen met daartussen een met Argongas gevulde spouw. Dit garandeert optimale thermische en geluidsisolatie. Je houdt het binnen dus lekker stil (wat nou lawaai buiten?) en warm (o, is het koud buiten dan?).

Je kan kiezen voor verschillende soorten glas: zonwerend, veiligheidsglas, hoogrendementsglas, gezandstraald glas (met eigen figuren naar wens), glas-in-lood of figuurglas.

Vooral als je voor hoogrendementsglas kiest kan het je behoorlijk schelen in je portemonnee. Een goede keuze dus als je van plan bent voor een langere tijd ergens te wonen. Daarnaast is je huis bij de verkoop meer waard. En wist je dat je er subsidie voor kunt aanvragen? Wij helpen je hierbij.