PVC RAMEN

Nieuwe pvc ramen plaatsen heeft voor iedereen een andere reden. Gaat het je om isolatie? De lange levensduur? Is je raam er simpelweg aan toe? Of wil je dat het er fantastisch uitziet? Een mooi raam verricht wonderen voor een woning. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en stijlen. Wist je dat de bewering dat pvc er als plastic uitziet, lang verleden tijd is? Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Ga je liever voor een aluminium-look? Of is er een specifieke kleur die je fantastisch vindt? Ook een combinatie met aluminium aan de buitenkant is mogelijk.

+ PVC ramen op jouw maat

In elke kleur die je wilt • Uitstekende isolatiewaarden (zowel thermisch als akoestisch) • Alle vormen en stijlen mogelijk. • Houtimitaties (niet van echt hout te onderscheiden) of aluminium-look • Kies de kleur die jij wilt: kleurvast en UV-bestendig. • Lange levensduur: onderhoudsarm en nooit meer ramen schilderen. Laat je inspireren voor jouw pvc ramen. Kies de stijl die bij jou en je huis past: modern, klassiek of landelijk Duurzaam, veilig en beste prijs-kwaliteitsverhouding! Steeds een passende oplossing in de stijl van je woning!

Isolatie

Zo geïsoleerd dat je ongestoord kunt doen wat jij wilt

Het grootste voordeel van pvc ramen is de hoge isolatiewaarde. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen zodat jij er verschillende voordelen van ervaart.

Doordat ze uit minstens vier kamers en drie dichtingen bestaan zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast houden ze, afhankelijk van welk glas je kiest, tot 28 decibel tegen. Zo kun je ongestoord een film kijken, ook al rijdt er een vrachtwagen voorbij.

Je bespaart dus behoorlijk op je energiekosten. Het is goed voor het milieu en je hebt veel minder last van lawaai. Heerlijk thuis genieten dus, waar je je veilig, beschermd en warm voelt.

Kleuren & houtimitaties

Geef je pvc ramen een kleurtje

Meer dan 15 hoogwaardige structuurfolies

Geef je ramen de kleur die jij wilt. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast.

Hé, dat lijkt wel hout ( nooit meer schuren, verven of vernissen … )

Profel biedt ook een uitgebreide keuze aan houtimitatiefolies aan: afrormosia, mahonie, lichte, donkere of gouden eik. Door rechte hoekverbindingen en een gedetailleerde nerfstructuur zijn onze pvc ramen niet van echt hout te onderscheiden.

Hé, dat lijkt wel een aluminium raam?

Onze matte gekorrelde folie zorgt voor een strakke aluminiumlook. Verkrijgbaar in gekorrelde grijze aluminium tinten, zwart, wit of crème. pvc ramen zij nauwelijks van echt aluminium te onderscheiden.

 

Stijl & vorm

Wat je ook mooi vindt, het is mogelijk

Pvc brengt vele voordelen in design met zich mee. Alle vormen en stijlen zijn mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen, schuine of strakke lijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. Bovendien is pvc onderhouds- en prijsvriendelijk.

Ga je voor een moderne, landelijke of klassieke stijl: laat je creativiteit de vrije loop. Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Je hebt hierbij de keuze uit vijf verschillende kleuren zoals gouden eik die zorgt voor een warme uitstraling. Naast de houtimitaties zijn er vijftien overige kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook de keuze uit klinken zijn enorm. Ze zijn er in messing, brons of roestvrij staal.

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan aan de slag.

Veiligheid

Niets is fijner dan een veilig gevoel

Veiligheid staat vaak op nummer één bij de aankoop van een raam. Terecht als je het ons vraagt. Niets is fijner dan een veilig gevoel. Alles wat voor jou van waarde is wil je ten slotte goed beschermen. Wij hebben goed nieuws. Pvc ramen worden standaard verwerkt met staal en zijn voorzien van inbraakwerende metalen sluitnokken, zware stabiele scharnieren en anti-foutbediening op het raambeslag.

Studies tonen aan dat dieven voor snelheid en gemak gaan. Maak het ze dan ook zo moeilijk mogelijk. Zo kan Profel het Nederlandse Politie Keurmerk voorleggen: het bewijs dat je ramen en deuren inbraakveilig zijn.

Onze pvc ramen zijn dus inbraakwerend, comfortabel en veilig.

 

Onderhoud & levensduur

De ideale combi: makkelijk te onderhouden en een lange levensduur

Pvc ramen zijn onderhoudsarm. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant trekken ze nauwelijks vuil aan. Een vochtige doek of zachte spons met water is voldoende. Vergeet niet om de scharnieren en het hang- en sluitwerk ook schoon te maken. Dit voorkomt dat het raam kan gaan piepen.

Pvc ramen hebben weinig last van weersinvloeden en kunnen niet verrotten. Ze blijven zeker dertig jaar mooi (als je geen schuurmiddel of chloor gebruikt natuurlijk) en de levensduur is zeker vijftig jaar. Daarnaast is pvc het makkelijkste materiaal om te herstellen. Als je van gemak houdt is pvc ideaal voor je.

 

Prijzen

Pvc ramen op maat, dus ook de prijs

Wij kunnen je niet zo een prijs geven. Ze worden namelijk voor je op maat gemaakt. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen: stijl, vorm, kleur, glas, verbindingen, beslag, ventilatierooster en andere extra opties.

Aangenaam, zonder zorgen

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Ons streven naar topkwaliteit uit zich in strenge doorlopende controles tijdens de productie en een onberispelijke afwerking door een erkende en gecertificeerde Profel Expert. Omdat we je pvc ramen in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt ASW  de afgesproken dag van plaatsing niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: Onze offerte is je factuur  | Jouw huis is heilig  | Nazorg is onze waarborg. Je kunt dus ook na de oplevering op je ASW rekenen. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie.

Glas naar keuze

Glashelder

Je pvc ramen worden standaard voorzien van glas met twee of drie glaslagen met daartussen een met Argongas gevulde spouw. Dit garandeert optimale thermische en geluidsisolatie. Je houdt het binnen dus lekker stil (wat nou lawaai buiten?) en warm (o, is het koud buiten dan?).

Je kan kiezen voor verschillende soorten glas: zonwerend, veiligheidsglas, hoogrendementsglas, gezandstraald glas (met eigen figuren naar wens), glas-in-lood of figuurglas.

Vooral als je voor hoogrendementsglas kiest kan het je behoorlijk schelen in je portemonnee. Een goede keuze dus als je van plan bent voor een langere tijd ergens te wonen. Daarnaast is je huis bij de verkoop meer waard. En wist je dat je er subsidie voor kunt aanvragen? Wij helpen je hierbij.