NIEUWS

Over ASW ramen en deuren.

Investering in Volautomatische Spuitinstallatie bij ASW ramen en deuren

Bij ASW ramen en deuren uit Dilsen-Stokkem zijn we trots om onze nieuwste investering aan te kondigen: een volautomatische spuitinstallatie met robotarm voor het lakken van houten ramen en deuren. Met al een half jaar in gebruik genomen, stelt ons deze geavanceerde technologie in staat om onze klanten een onberispelijke kwaliteit van afwerking te kunnen garanderen.

Voordelen een Volautomatische Spuitinstallatie

Deze nieuwe volautomatische spuitinstallatie biedt aan onze klanten tal van voordelen:

 1. Gelijkmatige Spuitkwaliteit:

  Dankzij de precisie van de robotarm kunnen we een constante en gelijkmatige laagdikte van de lakken garanderen. Deze technologie is vergelijkbaar met de spuitrobots die in de auto-industrie worden gebruikt, wat resulteert in een perfecte afwerking zonder kleurverschillen, ongelijkmatige laklagen of andere spuitfouten.

 2. Continue Kwaliteit:

  De volautomatische spuitinstallatie zorgt ervoor dat elke houten raam of deur dezelfde hoogwaardige behandeling krijgt. Dit betekent dat de kwaliteit niet varieert, ongeacht de grootte of vorm van het raam. Een ervaren spuiter moet dus niet langer trapje op, trapje af bij hoge raampartijen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze altijd producten van topkwaliteit ontvangen.

 3. Consistente Laagdikte:

  De robotarm zorgt voor een gelijkmatige laagdikte van de spuitlak over het gehele oppervlak van het raam of de deur. Dit resulteert in een duurzame en langdurige afwerking die bestand is tegen de natuurelementen en er jarenlang mooi blijft uitzien.

 4. Efficiëntie en Snelheid :

  Door het gebruik van de volautomatische spuitinstallatie kunnen we continu en efficiënter werken. Dit betekent kortere doorlooptijden voor onze klanten, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dit resulteert dan wederom in een snellere levering van uw op maat gemaakte ramen en deuren.

Waarom Kiezen voor ASW ramen en deuren?

ASW ramen en deuren zet in op innovatie en kwaliteit. Onze investering in de volautomatische spuitinstallatie met robotarm is slechts één voorbeeld van hoe we voortdurend streven naar verbeteringen van ons productieproces om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, want een tevreden klant daar is het ons om te doen.

Met deze nieuwe technologie kunnen we niet alleen een hoge kwaliteit handhaven, maar ook milieuvriendelijker werken door optimaal gebruik van lakken met minder verspilling. Dit past perfect binnen de visie van ASW ramen en deuren om duurzame en hoogwaardige producten te leveren.

Bent u op zoek naar houten ramen en deuren met een sublieme afwerking en constante kwaliteit? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat ASW ramen en deuren voor u kan betekenen!

Contacteer Ons

Bent u professional in ramen en deuren en op zoek naar een stabiele partner en fabrikant van houten ramen en deuren? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en werkwijze van ASW ramen en deuren.